Časopis Computer pozitivně hodnotí náš portál abcHistory.cz

Popularizační čtrnáctideník Computer (7. 12. 2006), zaměřený na nové trendy v oblasti počítačů, IT a internetu, velice kladně vyhodnotil náš portál pro popularizaci historie – abcHistory.cz. Recenzenti vyzdvihli, že podstatou portálu není tvorba recyklovaných textů o klíčových historických událostech. Těžištěm portálu jsou ručně tříděné odkazy na důvěryhodné odborné i popularizační webové stránky z oblasti historie a souvisejících oborů.

S pomocí setříděných relevantních odkazů na portálu abcHistory.cz tak snadno najdete relevantní odborné i populární články z konkrétního oboru, který vás zajímá. Portál tak slouží jako skvělá pomůcka pro odborné badatele, kteří na webu abcHistory.cz pohodlně najdou řadu inspirativních odkazů na archivní prameny a odbornou literaturu. Laická veřejnost má k dispozici přehledně strukturovaný přehled hradů, zámků, muzeí, galerií a naučných stezek, roztříděných podle tematického zaměření i regionů.

Redaktoři časopisu Computer zařadili máš portál abcHistory.cz mezi sedm tuzemských i zahraničních webů s historickou tematikou, které je nejvíce zaujaly.

Online historie: Historický web abcHistory.cz

Profil časopisu Computer

Časopis určený široké vrstvě uživatelů počítačů a internetu. Odpovídá na otázky, které si denně kladou čeští uživatelé počítačů, pomocí cenových přehledů a recenzí radí, jak výhodně nakupovat výpočetní techniku.

Časopis pro uživatele a fanoušky počítačů. Jako odborník a opinion maker v dané oblasti přináší Computer tematické články, rady pro uživatele, recenze a velké srovnávací testy, sleduje nové trendy a ukazuje, kam se bude ubírat svět IT.


Související články